Kvalitet ved Seritronic
Kvalitet

Test og proceskontrol

Certificeringer3
Certificeringer

Seritronics certificeringer:

Seritronic er certificeret efter ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015. Med disse to standarder sikrer vi løbende kvalitets- og miljøsikring på alle parametre. Vi forpligter os til løbende at forbedre mål og resultater. Seritronic investerer i medarbejdernes trivsel og sundhed for at sikre tilfredse og veluddannede medarbejdere.

Se vores certificeringer her:

ISO 9001:2015

ISO 14001:2015

Vi udfører kvalitetstest på flere niveauer

Ved emner produceret hos Seritronic foretages, der altid løbende proceskontrol ved alle kritiske parametre, samt slutkontrol i henhold til aftalte kundekrav.

Ved emner som er produceret hos vores internationale partnere, sikrer vi kvaliteten igennem klare aftaler. Yderligere udfører vi indgangskontrol og test i vores egen produktion.

Der foretages som standard funktionstest på taster, samt elektrisk test på LED-lys. Dette gøres ved alle produkter.

Ved visuel inspektion af emner bruges Seritronics kosmetiske guideline, som er vores redskab til at kontrollere produkter såsom folier, overlays, displayruder m.m. Denne metode bygger på internationale standarder.

Kvalitet af materialer

Seritronics samfundsansvar

Seritronics vision og CSR afspejles i den måde vi tænker på i dagligdagen for at leve op til kundens ønsker og for at leve op til vores samfundsansvar. Vi arbejder med løbende udvikling af vores processer og anvender materialer og farver i produktionen, som ikke belaster mennesker og naturen unødig. Vi arbejder ikke med stoffer, som står på SVHC kandidat liste over farlige stoffer. Dette kræver vi også af vores samarbejdspartnere.

Lasermåling

Seritronics kvalitetskontrol

Vi udfører løbende kvalitetssikring af alle produkter i de processer, som produkterne indgår i og i henhold til ISO: 9001:2015 krav. Dette sker i forhold til at sikre stabile processer overalt i Seritronic og for at imødekomme kundekrav.

For yderligere information

Quality Manager Ole Carlsbæk Møller
Ole Carlsbæk Møller

Quality Manager

+45 29 13 35 79 +45 96 86 86 00 ocm@seritronic.dk