KVALITETSSIKRING OG TEST

Seritronic har følgende certificeringer:

ISO 14001:2015 ISO 9001:2015

Seritronics kvalitetskontrol

Vi udfører løbende kvalitetssikring af alle produkter i de processer, som produkterne indgår i og i henhold til ISO: 9001:2015 krav. Dette sker i forhold til at sikre stabile processer overalt i Seritronic og for at imødekomme kundekrav.

Vi udfører kvalitetstest på flere niveauer:
- Ved emner produceret hos Seritronic foretages der altid løbende proceskontrol ved alle arbejdsprocesser på kritiske parametre, samt slutkontrol i henhold til aftalte kundekrav. 
- Ved emner som er produceret af vores asiatiske partnere, sikrer vi kvaliteten igennem klare aftaler. Yderligere udfører vi indgangskontrol og test i vores egen produktion i henhold til AQL-standarden 2,5-I.
- Der foretages som standard simpel funktionstest på taster, samt udvidet elektrisk test på LED-lys og taster, hvor dette er et kundekrav.
- Ved visuel inspektion af emner bruges Seritronics kosmetiske guideline, som er en metode til at kontrollere produkter såsom folier, overlays m.m. Denne metode bygger på en international standard.

Seritronics samfundsansvar

Seritronics vision og CSR afspejles i den måde vi tænker på i dagligdagen for at leve op til kundens krav og for at leve op til vores samfundsansvar. Vi arbejder med løbende udvikling af vores processer og anvender materialer og farver i produktionen, som ikke belaster mennesker og naturen unødig. Vi arbejder ikke med stoffer, som står på SVHC kandidat liste over farlige stoffer. Dette kræver vi også af vores samarbejdspartnere.

ISO Certificeringer

Seritronic er certificeret efter ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015. Med disse to standarder sikrer vi løbende kvalitets- og miljøsikring på alle parametre. Vi forpligter os til løbende at forbedre mål og resultater. Seritronic investerer i medarbejdernes trivsel og sundhed for at sikre tilfredse og veluddannede medarbejdere.

Dokumentoversigt

Har du yderligere spørgsmål?

Kontakt vores kvalitetschef

Tina Kramer

Mobil +45 2556 4120
Tlf. +45 9686 8600
Mail tkr@seritronic.dk

Cookies hjælper os med at levere vores services. Ved at bruge vores services, godkender du vores brug af cookies. Læs mere