SERIGRAFI KOMBINERET MED ELEKTRONIK

 Seritronic er en topmoderne virksomhed, der blev etableret i år 2000. Fundamentet i Seritronic er serigrafi kombineret med elektronik - og det er med udgangspunkt i dette, at vores produkter bliver til. Vi producerer 100% kundetilpassede løsninger, som vi, igennem et tæt samarbejde med kunden, udvikler og fremstiller. 

Vi vægter højt at kunne tilbyde vores kunder den optimale pris og kvalitet. Vi udfører derfor løbende kvalitetssikring af produkter, og kan ud over egen produktion og samarbejde med nøje udvalgte asiatiske samarbejdspartnere tilbyde lav og høj produktvolumen. 

Seritronic bliver kontinuerligt udviklet og optimeret, det betyder, at vi i dag er blandt nordens førende leverandører og producenter af folietastaturer, betjeningspaneler og displayløsninger. Foruden dette råder vi over branchens mest kompetente medarbejdere, som alle står klar til at levere den bedste løsning for dig. 

 

HISTORIEN OM SERITRONIC

 

Tilbage i 2000 stod tre tidligere kollegaer og kammerater i gummistøvler på en nordjysk mark i Støvring. Alle var de klar til at tage det første spadestik til den bygning, der skulle danne de kommende rammer for deres nye virksomhed. Ambitionen var fastlagt, de ville kombinere serigrafi med elektronik, og sådan opstod navnet Seritronic. Gruppen bestod dengang af Birgitte Helenius, Hans Henrik Pedersen og Hans Spliid Hansen. Men efter 15 år forlod Hans Spliid Hansen virksomheden for at gå på efterløn. 

Meget er sket siden hen. Medarbejderstaben er 10-dobbelt, asiatiske samarbejdspartnere er tilkommet, bygningen udvidet, investeringer foretaget og resultatet af dette er, at vi i dag kan kalde os en topmoderne virksomhed i vækst. I Seritronic mener vi, at vi har opnået denne positive udvikling ved at have holdt fast i vores fundament, samt ikke kun at have fokus på tilfredse kunder, men også tilfredse medarbejdere.  

 

Læs mere: Sådan virker det
Cookies hjælper os med at levere vores services. Ved at bruge vores services, godkender du vores brug af cookies. Læs mere