Seritronics 20-års jubilæumsudgave

Det er med glæde og stolthed, at vi kan fejre og markere Seritronics 20-års jubilæum. Dette markerer vi bl.a. med denne avis.

Avisen indeholder fortællinger og erindringer fra vores rejse; fra den spæde start til i dag, hvor virksomheden er en international spiller på markedet.

Meget er sket siden, vi startede virksomheden på en mark nær motorvejen i den nordjyske by Støvring. I dag danner denne adresse rammerne for vores hovedkvarter. Rammerne og omgivelserne indeholder ikke bare produktionsudstyr og kontorpladser, men vigtigst af alt danner bygningen rammerne for ét team, én ”familie”, som alle har den specielle Seritronic–ånd.

Kort sagt så lever vi fuldt op til vores nye slogan ”from people to people”.

Hver dag arbejder vi hårdt for at levere det, som du kære læser forventer af en professionel samarbejdspartner.

I avisen møder du en række af vores samarbejdspartnere og kunder, som vi gerne vil takke for at medvirke i denne avis. Samtidig møder du også nogle af Seritronics medarbejdere. Vi glæder os til at dele denne avis med dig, da du har bidraget til, hvad Seritronic er blevet til i dag, men også med ønsket om at fortsætte det gode samarbejde.

Med venlig hilsen

Birgitte Helenius og Hans Henrik Pedersen

Læs jubilæumsavisen her
Cookies hjælper os med at levere vores services. Ved at bruge vores services, godkender du vores brug af cookies. Læs mere