Ny produktudvidelse

Vi forhandler nu en række forskellige kabinetter fra Teko Enclosures.

Det italienske firma har specialiseret sig i plast- og alukabinetter siden deres grundlæggelse i 1957, hvilket gør dem til en attraktiv leverandør. Foruden at være eksperter på denne type af produkter, vægter de kvaliteten af deres produkter højt. Som følge af dette, er de indehaver af UNI EN ISO 909-2000, der er en kvalitetssikring, der imødekommer Seritronics niveau.

Én af de seneste nyheder fra Teko Enclosures er blandt andet produktserien, TEKMAG, der består af tre modeller. Alle modeller er lavet i en speciel magnesiumlegering, kaldet TEKNIUM, der med den lette vægt og afskærmningsmuligheder er ideel at anvende til håndholdte produkter. Det er ikke kun produktserien TEKMAG, som vi forhandler, men en række produktserier fra virksomheden. Du kan skabe et overblik over hvilke produkter her.

Beslutningen om at forhandle kabinetter er blevet taget med et ønske om at kunne tilbyde vores kunder en udvikling i vores produktserie, der giver mening. Kabinetterne forhandles både separat såvel som integreret med et folietastatur, frontfolie, display m.m. Mulighederne er utallige, og da vi på nuværende tidspunkt arbejder med kundetilpassede løsninger, ville vi kunne udføre adskillige ideer. 

For mere information eller udvikling af produkt, så tag gerne kontakt til vores salgsmedarbejdere.

Cookies hjælper os med at levere vores services. Ved at bruge vores services, godkender du vores brug af cookies. Læs mere