SERITRONIC | KERNEBUDSKABER

  "Vi vil, i alt hvad vi gør, efterstræbe perfektionisme for at skabe værdi for kunden og i enhver henseende forstå produktets værdikæde"

DU HAR OPGAVEN - VI LØSER DEN FOR DIG

Vi skaber den løsning, der passer dig bedst. Det betyder, at mulighederne er ubegrænsede, mængden ikke kan være for lille eller for stor, samt at vi står klar til hjælpe hele vejen fra prototype til det færdige produkt

KUNDEN I FOKUS

Hos os sætter vi kundens behov og interesse i centrum. Vi stræber bestandigt efter at levere en nærværende, personlig og kompetent service, der tilpasses efter hver enkel kunde. Med denne tilgang sikrer vi kunden et produkt, hvor kvalitetsniveauet og processen er fastlagt i aktivt samarbejde med kunden. Seritronic sikrer, at kundekrav fastlægges og opfyldes med det formål at styrke kundetilfredshed. Af denne grund deltager Seritronic i åben dialog om kundens behov og løbende tilfredshed. 

KVALITET OG FLEKSIBILITET

Vi vægter utrolig højt at kunne tilbyde vores kunder produkter af god kvalitet, som følge af dette udfører vi derfor intern kvalitetskontrol. Det samme gør sig gældende med fleksibilitet, som vi opnår ved at tilbyde kundetilpassede løsninger og være indehaver af en produktion, der kan producere små såvel som store ordrer. 

Cookies hjælper os med at levere vores services. Ved at bruge vores services, godkender du vores brug af cookies. Læs mere