SERITRONIC | HVEM VI ER

 

 

OM OS

 I Seritronic fremstiller vi betjeningspaneler til den brede industri. Disse bliver skabt i tæt samarbejde med vores kunder og forståelse for det miljø, hvori panelet skal indgå. Dermed udvikler vi 100% kundetilpassede løsninger. Produktionen af betjeningspaneler er en kombination af en serigrafisk trykproces og en monteringsproces, hvori der kan indgå forskellige komponenter. Betjeningspaneler som folietastaturer er særdeles velegnet i industrier, der har høje krav til brugervenlighed, robusthed, tæthed og rengøring.

Seritronic blev grundlagt i år 2000, og har siden begyndelsen haft sin beliggenhed i Støvring i det nordlige Danmark. I dag drives og ejes virksomheden af Birgitte Helenius og Hans Henrik Pedersen, der i samarbejde med Hans Spliid Hansen grundlagde virksomheden.

Seritronic er kontinuerligt blevet udviklet og optimeret, og resultatet af dette er, at vi i dag er blandt nordens førende leverandører og producenter af folietastaturer, betjeningspaneler og display løsninger. Foruden dette råder vi over kompetente medarbejdere, som alle står klar til at levere den bedste løsning til vores kunder.  

FAKTA OM SERITRONIC

Grundlagt i 2000

Fundamentet er serigrafi kombineret med elektronik, men en stor del af virksomheden beskæftiger sig også med mekatronik  

Hovedkvarter og produktion i Danmark
Salgskontor i Sverige

Samarbejde med udvalgte producenter i Kina og Taiwan

Seritronic har i dag ca. 60 medarbejdere 

Læs mere: Fremstillingsprocessen

VORES HISTORIE

 

I år 2000 stod Birgitte Helenius, Hans Henrik Pedersen og Hans Spliid Hansen, tre kammerater og tidligere kolleger, i gummistøvler på en nordjysk mark i Støvring. Alle var de klar til at tage det første spadestik til den bygning, der skulle danne de kommende rammer for deres nye virksomhed. Fundamentet var fastlagt. De ville producere betjeningspaneler ved at kombinere serigrafi med elektronik, og heraf opstod navnet Seritronic. De tre stiftere vidste med deres erfaring fra branchen, at de blev nødt til at satse højt for at kunne konkurrere med eksisterende konkurrenter på markedet. Ambitionen blev derfor at skabe en sund forretning i en sådan størrelse, at de kunne tilbyde kunderne stor fleksibilitet.

I dag har Seritronic stadig sin produktion og hovedsæde i den nordjyske by Støvring, Danmark. I disse omgivelser er siden hen blevet fremstillet tusindvis – hvis ikke millioner – af folietastaturer, betjeningspaneler og andre mekatroniske løsninger. Foruden produktionsbygningen i Danmark indebærer Seritronic også et salgskontor i Sverige, samt flere udvalgte samarbejdspartnere i Asien, hvis formål er at støtte Seritronics produktion med større kapacitet, ressourcer og viden.
Meget er sket siden den dag på den nordjyske mark i år 2000. Medarbejderstaben er 10-doblet, asiatiske samarbejdspartnere er tilkommet, produktionsbygningen udvidet, investeringer foretaget og resultatet af dette er, at vi i dag kan kalde os en topmoderne virksomhed, som stadig vækster. I Seritronic mener vi, at vi har opnået denne positive udvikling ved at fastholde vores fundament, være fleksible, samt ikke kun have fokus på tilfredse kunder, men også glade medarbejdere og et godt arbejdsmiljø.  

 

Cookies hjælper os med at levere vores services. Ved at bruge vores services, godkender du vores brug af cookies. Læs mere